۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶

رئیس پلیس آگاهی ایلام:

باند ۴ نفره سرقت احشام در ایلام متلاشی شد

باند ۴ نفره سرقت احشام در ایلام متلاشی شد

ایلام-رئیس پلیس آگاهی ایلام گفت: با هوشیاری ماموران پلیس باند ۴ نفره سرقت احشام در استان متلاشی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی مهری اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت احشام از عشایر شهرستان ایلام و شهرستان‌های همجوار موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس قرار گرفت.

وی افزود: طی تحقیقات فنی و اطلاعاتی ماموران پلیس، تشابه شیوه و شگرد سارقان در محل سرقت‌ها مشخص کرد که این سرقت‌ها به صورت حرفه‌ای و باندی صورت گرفته است.

سرهنگ مهری ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی با تلاش شبانه روزی اعضای ۴ نفره این باند سرقت را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در ۲ عملیات موفق و مجزا در مخفیگاه هایشان دستگیر کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در تحقیقات اولیه، متهمان به ۸ فقره سرقت احشام اعتراف و محل سرقت‌ها و مالباختگان نیز مشخص شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده جهت مطالبه به حق مردم تحویل مراجع قضائی و از آنجا نیز روانه زندان شده‌اند، گفت: نکته مهمی که همواره از سوی پلیس به دامداران توصیه می‌شود، دقت در انتخاب نگهبان و محل نگهداری احشام است.

کد خبر 4834321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha